با انواع روش های ساخت فیبر مدار چاپی آشنایی دارید؟ شرکت آرا الکترونیک افزار یکی از شرکت های الکترونیکی ایران است که با تجربه فراوان در زمینه تولید مدار چاپی pcb، برد مدار چاپی و سایر قطعات الکترونیکی سابقه درخشانی دارد. در این دانشنامه سعی داریم درباره ساخت فیبر مدار چاپی توضیحات مفیدی ارائه دهیم. همچنین توصیه می کنیم برای رسیدن به پاسخ سوالات خود با کارشناسان ما در تماس باشید.
در زمینه روش های ساخت فیبر مدار چاپی از روش های متعددی می توان استفاده نمود. در این قسمت توضیحاتی را در این باره تقدیم شما عزیزان خواهیم کرد. شما با توجه به امکانات و وسایل در دسترس خود می توانید روش مناسب را انتخاب نمایید و برای انجام آن اقدام کنید. در کل انتخاب روش مناسب به عهده شما خواهد بود.
هنگام کار با این روش دقت زیادی داشته باشید زیرا از مواد اسیدی استفاده خواهد شد. این روش زمان زیادی نیاز دارد و بر اساس موادی که استفاده می نمایید کیفیت های مختلفی از فیبر خواهید داشت. اما در کل این روش سطح مبتدی دارد.
در این روش از مواد گران قیمت استفاده میشود و تقریبا مولد متداولی نیستند. اما از روش اول که از ماژیک اسیدی استفاده می شود، راحت تر میباشد.
برای این روش از دستگاه های مخصوص استفاده خواهد شد. این دستگاه ها کار قلم زنی را برای مدار های چاپی انجام می دهند. دستگاه های مورد استفاده در این روش گران قیمت هستند و اگر قصد دارید به میزان زیاد تولید نمایید، می توانید این دستگاه را اجاره نمایید. کیفیت فیبر مدار چاپی تولید شده با این روش بسیار بهتر میباشد.
این روش برای تولید انبوه بسیار کاربردی و مناسب می باشد. اصولا در کارخانه های تولیدی از این روش استفاده خواهد شد. البته در دانشگاه ها و برای آموزش و آزمایش از این روش استفاده می شود. این روش شباهت زیادی به روش مکانیکی دارد. این روش ها برای مصارف خانگی دشوار هستند.
در این قسمت روش های ساخت فیبر مدار چاپی با استفاده از ماژیک ضد اسید را توضیح خواهیم داد. برای انجام این روش باید مدار الکتریکی را با استفاده از ماژیک های ضد اسید روی برد بکشید. این روش را برای تولید مدار ها با تعداد محدود می توانید استفاده نمایید و برای تولیدات انبوه اصلا مناسب نمی باشد. ابتدا مدار را با نرمافزار طراحی رسم کرده و صفحه را در پرینتر لیزری قرار می دهید. دقت داشته باشبد که سایز صفحه نرم افزار با سایز برگه داخل پرینتر یکی باشد. بعد از چاپ اصلا روی جوهر دست نکشید. سپس برگه چاپ شده را از همان سمت روی سطح مسی فیبر مدار چاپی قرار دهید و روی هم تراز کنید.
در این مرحله باید اتو را آماده کنید. زمانی که اتو کاملا داغ شد، آن را روی فیبر مدار چاپی گرفته و تمام قسمت ها را اتو نمایید. در این مرحله بسیار دقت کرده و مراقب باشید صفحه نسوزد. این کار باید حدود ۳۰ تا ۴۵ ثانیه طول بکشد. باید مطمئن باشید که طرح مدار روی صفحه مسی افتاده باشد. سپس اتو را خاموش کرده و فیبر مدار چاپی را در داخل آب داغ قرار دهید. در این مرحله باید دقت داشته باشید که کاغذ را به زور از روی فیبر جدا نکنید. فیبر را به آرامی در آب تکان دهید تا تمام چسبندگی ها از بین بروند. الان می توانید به راحتی و آرامی کاغذ را جدا نمایید. مدار باید کاملا خشک شود. می توانید دستمالی را روی آن قرار دهید تا قطره های آب را جذب نماید. ولی این نکته را حتما رعایت کنید و دستمال را روی آن نکشید. حدود سی ثانیه صبر کنید تا کاملا خشک شود. در این مرحله باید مس های اضافه را از روی برد مدار چاپی حذف نمایید. برای این کار می توانید از اسید استفاده نمایید. اسید خطرناک می باشد و باید نهایت دقت را به کار ببرید. برد را به آرامی در محلول اسید قرار دهید. سه تا پنج دقیقه در محلول اسید نگه دارید. زمانی که تمام مس ها پاک شدند می توانید با آب شستشو دهید. همچنین می توانید برای از بین بردن مس های اضافه از سمباده استفاده نمایید.
سخن پایانی
برای تولید مدار چاپی pcb می توانید با گروه آرا الکترونیک افزار همکاری نمایید. در این مقاله درباره ساخت فیبر مدار چاپی توضیحاتی را برای شما به رشته نگارش در آورده ایم. شرکت ما یکی از معتبر ترین شرکت های الکترونیکی ایران می باشد که همیشه در خدمت شما عزیزان است. کارشناسان ما در تمام مراحل با شما می باشند و توضیحات لازم را ارائه می دهند.
کیلومتر 26 اتوبان تهران کرج، اولین خروجی پس از گرمدره، بعد از انستیتو پاستور توحید، پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا)، ساختمان 302 ، آرا الکترونیک افزار